ben şimdiden uyarayım beyler projelerinizi yedekli kullanın çalıştığı klasörün dışında yedekleyin silme riski çok yüksek fazla otonom yetkiyi elinizden kaçırmayın işe yarar kodunuzu piç edebilir aman dikkat geri alma problemleri yaşayabilirsiniz biliyorsunuz tüm benzer ai'larda bu durum yaşandı bunda da yaşanacağını biliyorum . yedekli çalışmayı unutmayın . elinizdekinden olabilme ihtimalinizin olduğunu unutmayın . /rewind vb. şeyler sizi kurtaramayabilir. anlık hata alırsınız yada context sınırına ulaşırsınız compress ettikten sonra ortada kalmayın . bunun dışında herkese hayırlı olsun google çok büyük bir rekabet içerisinde antrophic nvidia ve microsoft işbirliği içerisinde bende tebrik ederim açıkçası bu kadar beklemiyordum .

token fiyatlarına gelirsek gemini 3 pro kullanmanızı önemle vurgulamak isterim arada çok büyük bir fark var. bilgisi olmayanlar creditlerini çok hızlı tüketiyor deep think'i gerçekten çok kullanmamanızı öneririm normal hali yeterince iyi zaten . bu işleri tamamen değiştirdi
1,048,576 context size
yani bu claude sonnet 4.5'un 5 katı hayırlı uğurlu olsun .