herkese selamlar.
birkaç yıl önce aktif olarak istemsatış gibi yerlerde steam oyun satışları yapıyordum.
şuanda bildiğiniz gibi bu iş hala çok popüler ve çok çok iyi kar oranları var.
herkes merak etmiştir bu satıcılar bu hesapları nerden ve ne kadara alıyor diye.
zamanında çok fazla araştırmış ve bu iş için para harcamış birisi olarak bildiklerimi satışa sunma kararı verdim.
elimde 2 adet mükemmel tedarik yeri mevcut.
birisi yabancı birisi tr kuruluşlu.
yabancı olan yerden dilerseniz online kişisel hesaplarda alabilirsiniz.
örneğin ben fc 24 oyununu oradan almıştım ve nerden baksanız %40-50 daha ucuza geldi.
dilersenizde offline hesaplar mevcut ve fiyatlar oyundan oyuna değişiyor, bazen 0.10 euro bazen 0.50 euro gibi.
TR olan yerde ise sadece steam ve offline hesaplar mevcut.
burada fiyatlar daha uygun. key mantığı ile çalışıyor ve ne kadar çok ödeme yaparsanız o kadar ucuza geliyor oyunlar.
örneğin 0-100 tl yatırımda 1 adet oyunun maliyeti yaklaşık 4 TL dir.
dediğim gibi ne kadar toplu yükleme yaparsanız o kadar ucuza gelir oyunlar. 1 liraya kadar bile düşüyor.
şuan aktif olarak +270 oyun var bu sistemde ve hergün bu sayı artıyor.
bu iki tedarik yeride bilinmesi çok çok zor, asla reklam vermeyen ve kendi kitlesi ile memnun olan yerler o yüzden bulunması hayli zor.(imkansız demek istemiyorum ama ben zamanında aylarca araştırmama rağmen bulamamış ve bilen kişilere para ödemek zorunda kalmıştım).
bu ik tedarik yerinide paylaşıcam,dilerseniz örnek olarak özelden hesap vererek bunu size kanıtlayabilirim.
istediğim ücret; 30 Dolar
fiyat yeterince ucuzdur ve kar oranınız çok yüksek olacağı için kısa sürede kazanacaksınızdır.
iletişim wa.me/905325208810
(kesinlikle method satışı vs değildir.)