Tasarımcı arkadaşlarda fikirlerini belirtirse eminim topluluğun sesi daha çok dikkat çeker.

Merhaba, forumda bulunduğumuz süreçte 2-3 kere farklı üyelerce benzer konular açıldı her birisinde yönetimden ''Taban fiyat çalışmaları devam ediyor çok yakında güncellenecek, tasarım pro tarzı bir kategori gelecek orada fiyatlar farklı olacak sadece iyiler seçilecek'' gibi açıklamalar geldiğini hatırlıyorum. Aylar geçti acaba çalışmalar ne durumda? Gerçekten artık kurallara uyup kimsenin hakkını yemek istemeyenleri korumanın zamanı diye düşünüyorum.

Şunu yönetime net olarak belirtmek istiyorum ki en azından tasarım kategorisinde KESİNLİKLE TABAN FİYATA UYULMUYOR.BİRÇOK SATICI UYMUYOR, ALICILAR ZATEN UYMAK İSTEMİYOR.
Cidden bu iş çok yormaya başladı şu zamanda 750 TL logo tasarımı bile çok çok komikken adamlar buna bile uymuyor alıcıların uymamasının en büyük sebebi bu fiyatında çok altında satış yapan ve muhtemelen harçlık çıkartan çocuklar. Taban fiyatlarla ilgili düzenleme ve özellikle ek bir tedbir ile ilgili bir çalışma/plan var mı?

Sayın yönetim biz her forum kurallarına harfiyen uyarken ''Nasıl taban fiyat ya adam şu fiyata yaptı yine yaparım diyor.'' cümlesi gerçekten bizi ticaret olarak yıpratıyor ve yoruyor.

Dikkatinize sunarız, kolay gelsin. @Coşkun Çetin;