Sadece ben ilgilenmediğim halde bu yıl 4 Çin markası araba kazası haberi gördüm Normal kaza değil Hava yastığı aniden açınılıyor, Araç aniden alev alıyor gibi kazalar. Ama Çin marklarının Para ile susattırma olayını şöyle anlatayım :
BYD 1 Milyar USD yatırım YAPACAK 7 Milyar USD teşvik aldı hala çivi çakılmadı. Ama konuşmaya kalkınca Anında kıyamet kopuyor.
Bilenlerden kastettiklerim arasında arasında Ford CEO su , veya Epstein nin çömezi Musk yok yanlış anlaşılmasın
Araba konusunu sevmem Çekik ... ları sevmem o yüzden konuya devam etmeyeceğim Lafı sokup çekildi gibi anlaşılmasın diye açıklama yapayım dedim
Satılan binlerce araçtan bir kaçının hata vermesi gayet normal değil mi? Geçen yıl biz kore aracıyla kaza yaptık, airbagler açılmadı. Alman araçları içinde bir sürü airbagi açılmayan var. Daha bugün önüme yanan benzinli nissan düştü ve bunlar 150 yıllık teknolojiye sahip araçlar.
Para ile susturmada ne alaka, fabrika kurmamalarıyla arabalarının kötü olması ne alaka. Senin aklın çok fazla karışmış.