Azrael39 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Bence mantıklı değil, her yer SMS onay doldu.
2- Güzel bir başlangıç için ortalama bana göre 20K
3- Güzel bir gelir sağlar , kar marjları yüksek bir sektör.

Daha önce bir deneyiminiz yoksa güzel araştırmanızı ve o şekilde girmenizi tavsiye ederim.
Reklam için ne kadar bütçe ayırmak isterseniz orası size bağlı tabii ki ortalama günlük 1000 TL reklam bütçesi lazım bence.
Bu sektörde en önemlisi API Çekeceğiniz yer eskisi gibi pek sağlıklı API çekilebilecek yer kalmadı.
Örnek en çok talep edilen WhatsApp numarasıdır ve en çok karşılaşılan bir hatalar :
Lütfen 1 saat sonra deneyiniz.
Şuanda SMS Gönderemiyoruz.
veya hesaba girdiği gibi SPAM yiyen numaralar olacaktır en çok bunlarla karşılacaksınız. Bunların çözümü sizler tarafından sağlanmıyor ne yazık ki tamamen WhatsApp'ın kendi kuralları ve politikasından kaynaklıdır.
Bu durumda fakat müşteri sizin numaralarınızın kalitesiz olduğunu düşünüyor bunu anlatmak çok zor.Siz ne kadar anlatsanız da anlamayacaklardır ve bir çok Platform için alınan hatalar sorunlar.

Fakat müşteri şunu bilmiyor: Paneliniz eğer sorunsuz çalışıyorsa -SMS Onay tamamen onun Cihazıyla kaynaklı sorunlar yaşanmaktadır.
Her sektörde olduğu gibi zorluklar var kenarda dursun pasif gelir niyetine alayım dediğiniz bir sistem ise hiç öyle düşünmeyin. Başında durmanız gerekmektedir.
İlgilenmediğiniz takdirde müşteriyi tutamazsınız.
Detaylı anlatımınız için çok teşekkürler.