APT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
0 mı tam olarak?

17 Ağustos 1999 - Kısa bir şort, atlet, tamamı kan kırmızısı. Ne kimlik, ne para, ne ev, ne aile. Genç bir çocuk.
28 Mart 2014 - Tamamen yanmış bir ev. Hiçbir şey yok. Sadece üzerimdeki kot ve tişört.
24 Aralık 2015 - Uzak doğuda bir yer. Tamamen boş cepler. Yanıma aldığım adam $7000'ı kasadan alıp kaçmış. Oteldeki barmen bira ısmarladı tüm gün. Akşamına yeniden başlamak zorunda kaldım.
21 Kasım 2017 - Bali'de hayatım çok yolunda gidiyor gibiydi. Evet sıfırlanmadım belki. Ama hayatımda ilk defa volkandan kaçtığım, birçok şeyimi kaybettiğim, havayolu uçuşlarının kapatılması ile can kurtarma araçları ile çıkarıldığım bir anım oldu.
24 Şubat 2022 - Ukrayna şirketim ve tüm geliri komple kaydı gitti. Çalışanlarımın hiçbirine ulaşamadım. Sadece avukatımın sağ kaldığını biliyorum. Diğer hepsi ne sosyal medyada varlar, ne de telegram, telefon gibi yollarla ulaşılabiliyorlar. 22 kişi gitti. Banka hesabım ulaşılamaz hale geldi.

1999, 2014, 2015 tam anlamıyla sıfırdı. 2017 müthiş bir heyecandı. 2022 müthiş bir kayıptı.
Selam olsun,

Geçmiş olsun diyeceğim o kadar çok yaşamışsınız ama içimden samimi olarak geçmiş olsun demek gelmedi.
Geçmiş olsun diye yaşadıklarını henüz geçirememiş insanlara demek lazım gelir.
Siz her seferinde geleceğe yelken açmayı becermişsiniz.

Elbette acılar ve zor dönemler için geçmiş olsun yazacağım ama geçmişte kalmadığınız tekrar ayağa kalktığınız için çok daha güzel günler dileceğim.