İmkanı yok. Nasıl hesap edersen et tutmaz.
Her şeyi en kalitesizini kullansa yine olmuyor.
Ayrıca mesele sadece kurtarması değil kişinin bunu sürdürülebilir halde devam ettirmesinde. Yani kazanması gerekli yoksa kapatır gider.
Kalın 2 lavaş kullanır 300 Gram
En kalitesiz ketçap sos vs + su ile karıştırır

200 Gram
Kötü kalite yeşillik domates vs : 400 Gram
50-75 Gram'da tavuk
Hepsi en dip kalite : Maliyet 60-70 TL aşağısı olmaz ama daha adamın malzemesi dükkanı , faturası , vergisi , vs vs , en sonda kazanacağı para.
Kısaca olacak iş değil.
Hocam olur olur merak etmeyin bu ülkede ne ticari zekalar var, yemek fabrikası olan bir tanıdığım var tam 20 yıldır sektörde ama bir iğne ucu kadar ilerlemedi. Tüm fabrikalara, işletmelere yemek veriyor, diğer bütün yemek fabrikalarını diskalifiye ediyor. En kalitesiz, en ucuz ve en kötü hizmeti vermesine rağmen diğerlerinde 4 çeşit yemek toptan 75 TL, bu 45 TL'ye veriyor. İşverenlerde işçilerin yediği yemeğin kalitesine değil parasına baktığı için ayakta kalıyor, kendisine göre sürümden kazansada külliyen zararda, her yere borcu var.