sizi en iyi ben anlayabilirim suanda sanırım

1 hafta önce bizimkide FİB denilen kedi koronavirüsüne yakalandı karnı şişti gittigimzde ve yurt dışından g44 diye bir ilaç la 84 gün boyunca her gün aynı saate igne yapılması gerektigi yinede %60 gibi bir ihtimal oldugu söylendi suan tedaviye başladık ve herşey yolunda gidiyor insanın gözü ne parayı ne pulu hic birşeyi görmüyor gercekten allah yardımcın olsun dilsiz bir varlıga ne kadar baglanabiliniyorsa o kadar baglanıyor insan ve gercekten evlat gibi oluyor
"BAŞIN SAG OLSUN"
şimdi sana beddua etmek istemem ikili dövüşe girmeyi hic istemem ama insanın evladı yerine koydugu bir cana bunu demeni anlamıyorum şimdi bende sana cıkıp desem
"umarım aynı acıyı aile ferdlerin icin annen baban colugun cocugun halan amcan teyzen deden annanen kaynın enişten baldızın karın icin yaşarsın" elime ne geçecek sana beddua ettigimle kalacagım arkadaşın malüpülatif veya icinden yaşadıgı acıyı bu şekilde dışa vurması senın giden bir cana iyiki geberdi diye tepki vermen cok yalnış
o yüzden bir nebze insanların acısını anlayın ve suan o piskolojide yazdıgınızı okudugunu düşünün buna EMPATİ deniliyor bu arada
Öncelikle çok teşekkür ederim hocam, dualarım sizin yavrunuzla. Umarım en kısa sürede atlatır, dilenci diye aptal bir kullanıcı saçma sapan bir yorum yapmış, şu an görünmüyor yorumu ama umarım aynı acıyı en kısa zamanda tadar. Allah'ın dilencisi.
Onlar evlat gibidir bebekliğinden beri elinle beslersin aranda bağ oluşur sadece sana bir bakışıyla bile bir sorun olduğunu anlarsın bu yüzden kedi beslemeyenler konuya yorum yazmasın
işyerinde bebekliğinden büyüttüğüm tekir vardı yıllarca herşeyi ile ilgilendim dükkandan ayrılmazdı birgün işi bıraktım aylar sonra işyerine gittiğimde kedinin ben işi bıraktığım günlerden sonra dışarı cıkıp bir daha dükkana gitmediğini öğrendim kedi bir gün geri geldiğinde araba çarpmış sürünerek dükkana gelmiş sonra hayatını kaybetmiş
Güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum hocam, gerçekten evlattan farkları olmuyor. Konuyu açarken bu kadar çok kişinin linç edeceğini tahmin etmemiştim. Bütün yanıtlara rağmen yine de başlığı değiştirmedim. Kediyle ilgilendiğiniz için Allah razı olsun sizlerden ama keşke işi bırakınca onu da alsaydınız yanınıza

Sonu kötü olmuş üzüldüm gerçekten
Başlığı görünce içim cız etti, bende bir kız babasıyım (insan).
Önemli olan kaybın ne olduğu değil, onu yaşayan kişinin içinden geçen duygunun ağırlığı.
Bu yüzden yorum yaparken ölçümüz, kaybı küçümsemek değil, onu yaşayanın ne hissettiğini anlamak olmalı.
Kaybınız için üzgünüm.
Konudaki en güzel yorum sizin olmuş hocam teşekkür ederim. Allah kızınıza uzun ömürler versin inşallah.
Kendi kedim geldi aklıma, yurtdışına gitmiştim 1 haftalık birşeydi gittim geldim ve gelir gelmez kedime bakmaya gittim ama orada yoktu. Nerede olduğunu sorduğuma geçen gün bir araba çarpması sonucu öldüğünü söylediler... Asıl acı olansa kazadan sonra çöpe atmışlar son kez göremedim bile çok acı bir deneyim, Yaradan kimseyi sevdiğinin kaybıyla sınamasın.
Sizinde başınız sağolsun hocam, sizin adınıza da çok üzüldüm

Dediğiniz gibi yaradan kimseyi sevdiğinin kaybıyla sınamasın