Merhabalar, sürekli alım için yazıyorum. TR isim soyisim ve TR IP istemekteyim.
Adet fiyatını
Türkçe yazıyorum yazı ve sayıyla olmak üzere
15/17 TL arasında arıyorum çünkü 10-20 mail almıyorum. Günlük en az 800 ile 1300 mail arası kesin ihtiyacım oluyor.
Gelip; "abi bunu neyde kullancan" "abi illegal mi" "mail açmayı biliyorsan söyle üreteyim" "adeti 50 yazmışsınız ben size 45 tlden açarım(?

)" "başıma iş gelir mi?" "p* sitelerinde mi kullancaksınız" "ben size üretirim.... (yazarım ve 'görüldü')"
"adet 97,5TL 45 asırlık mailler (sms'e düşmüş patlamışlar)" "abi ben sana 100 atıyorum, -beliyorum kardeşim- (görüldü)" "önce para kardeşim (100 mail de patlak ulaşılamıyor)"
Bunlardan istemiyorum, örnek vermek istemediğim milyon tanesi var. İşini bilen, ticareti düzgün yapacak, çocuk gibi davranmayan, paradan önce kalite sunan, triplenmeyen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Merhabalar, sürekli alım için yazıyorum. TR isim soyisim ve TR IP istemekteyim. Merhabalar, sürekli alım için yazıyorum. TR isim soyisim ve TR IP istemekteyim. Merhabalar, sürekli alım için yazıyorum. TR isim soyisim ve TR IP istemekteyim. Forumda çalıştığım düzenle dostlar var, onların stokları yetmiyor. Canlardır kendileri ama kaptırmak istemediğim için etiket atmıcam
Sizleri çok seviyorum dostlar, alınmayın.