1 dakika bekleme başla. bu işlerle uğraşan sayısı az olduğu için ekmek yediriyor zaten. önemli olan tr değil yurtdışı. bu gördüğün kanallarla uğraşan birileri olduğuna göre kazanç sağlıyorlar demektir. tr de uğraşan yoksa bu tr dekilerin pasifliğinden üşengeçliğinden veya hızlı para kazanma arzusundan kaynaklıdır memleket insanı araştırma yapmayı vs pek sevmez. başarılı olursun olmazsın sonuç alırsın almazsın önemi yok ama yeni bir ufuk açar önünde yeni fikirler inşa ettirir burada elde ettiğin deneyim bir başka yolu önüne çıkarır. ama herhangi bir şey denemediğin takdirde şu an bu soruları sorduğun seviyende sabitlenir kalırsın. o yüzden pek çok konuda fazla düşünmeden direkt dip dalış yapın hayat düsturunuz bu olsun. deneyin, yanılın. daha fazla deneyin, daha fazla yanılın. her biri bağımsız deneyimler, tecrübeler olarak hanenize yazılacak. ardından bir gün bunların toplamından bir başka sonuç elde edebilirsiniz. sadece mevcut düzeninizin dışına çıkın farklı bi şeyler yapmayı sürdürün kafi.
Aylardır shorts içerik için uğraştım beceremedim ve salmıştım ama yazdıklarınızla gaza geldim hocam ve bir kanalımda ilk videoyu yayınladım
Haftada bir video atmayı düşünüyorum. Umarım bu sefer başarırım, hem size hem de konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum.