Muhammet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam acil sokaktan 3-4 kedi sokun eve mutfak kapısnı kapatın yarım saat sonra girin mutfağa ücretsiz bir şekilde işleminiz tamamdır
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok mantıklı
BINGILDAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok basit ve çok etkili bir teknik söyleyeceğim hocam, büyük bir kartonun üzerine fare yapıştırıcısı alıp süreceksin, sonra o yapıştırıcının üzerinede cici bebe, peynir türü şeyler yapıştıracaksın. Bunu gece yap ve farenin olduğu yere kat. Fare varsa yapışır ve bir daha kurtulamaz bir süre sonrada ölür zaten.
canwost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen sene evime hamster girdi hala besliyorum
BINGILDAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman şimdi yapsın ve mutfağı terk etsinler. Sessiz sedasız beklesinler
Hediyeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tutmaya bak hocam yoksa sabah kalktığında kulakların olmaya bilir
FEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öldürmek zorunda değilsiniz yakalayıp atabilirsiniz zaten fare size inanın hiçbir şey yapmaz
caliente adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En etkili ve kısa sürede çözüm alabileceğiniz harikulade bir öneri deneyin
sacilannurlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçenlerde benim evime de girdi. Bkz: Konu link
Fındık faresi mi yoksa büyük fare mi?
Ona göre taktik vereyim hemen.
SozinhoAgency adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kedi onun kokusunu alır fare de kedinin kokusunu alır kedi zaten onu yakalar ama tekir olsun biraz ortalık dağılabilir ama en fazla 1 saate işlem tamamlanır
OguzhanTufekci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizi tedirgin etmek istemem ama inşallah 1 tane vardır Karton üzerine fare yapıştırıcısı veya kapan ile yakalayabilirsiniz
bulentking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mutfağa ayakkabı ile girip kapıyı kapatın. Elinize ince uzun bir sopa alın, gördüğünüzde vurup etkisiz hale getirin. Sonra da klozete atıp sifonu çekin. En son mutfağı iyice temizleyin. Geldiği yeride kapatın.
az önce baktım fare yok. soldan girdiği yerden kaçmış muhtemelen.