Chadwick; adlı üyeden alıntı:
Benim yazdıklarımın senin yazınla hiç bir bağlantısı yok. Ben videoyu izleyip, kaynaklardan okumuş olduğum tarih bilgimle videoya yorum yaptım. Zaten yazımı idrak edebilecek zekan varsa anlaman lazımdı.
Yok makarnacı yok şu yok bu bir sürü şey yazıyorsun ve hakarete zeka seviyesi falan diyerek devam ediyorsun. Senin hayatta ne gibi bir başarın, nasıl bir gücün var ki bana zeka üzerinden aşağılamada bulunmaya çalışıyorsun. Nesin sen? Kimsin? Gücün ne? Biz burada tarihden bir Türk askeri birliğini paylaşıyoruz seni rahatsız eden nedir?

Ayrıca Osmanlı’nın tarihi kayıtları zaten problemli. Deliler’in kesin varlığı dahi çok sonraları ortaya çıktı ama sorun tabii ki bu değil. Seni rahatsız eden Osmanlı’nın tümü… Nefret dolusun ve bunu buraya kusuyorsun. Normaldir. Alışkınız senin kafanda takılanlara..