sosyocell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle ilacı doktoru bırak bulunduğun bölgede illaki balıkçılık yapabileceğin bir yer vardır hocam hemen alıyosun takımları balığa vuruyorsun kendini böyle şeyler düşünerek de o güzel ruhunu yorma umarım çok çok iyi olursun 🙏
Oltam var ama ne tutmayı biliyorum ne nerede tutacağımı. Bilen eski bir iki arkadaşıma beraber aktivite yapalım diye yazdım ama dönüş almadım tabii ki. Herkesin gözünde silik bir karakterim. Kimsenin aklına bile gelmiyorum.

ezaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. Acil şifalar dilerim. Durumunuzun farkında olmanız, aslında "en kötü" seviyede olmadığınızı gösterir.

Anksiyete bozukluğunndan uyku tutmayan biri olarak, "tevekkül etmekten" başka çare bulamadım yıllarca. Başka bir deyişle:

Olacağı varsa olur...

Olmuşla ölmüşe çare yok...

Akacak kan damarda durmaz vs... gibi onlarca benzer anlama gelecek söz sıralayabiliriz.

Biraz "boşverin gitsin". Zihniniz biraz rahatladığında odanızda pencere açmayı ve ufak ufak egzersiz yapmayı deneyin. Akabinde yürüyüş yapmaya çıkmayı bile isteyebilirsiniz belki, kim bilir...
Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Burada okuduğum şeyler bile beni çok mutlu ediyor. Uzun zamandır yürüyüş yapmayı istiyorum ama kalkıp hazırlanacak enerjiyi bile kendimde bulamıyorum. Umarım en kısa sürede yapacağım. Normalde yürümeyi, etrafa bakmayı, gökyüzünü seyretmeyi falan çok severim. Gelin görün ki evde perdelerimi bile açmıyorum. Karanlıkta bir hayat geçiriyorum. Bazı dönemler harekete geçecek enerjiyi kendimde bulsam da bazen dibe vuruyorum. Umarım en kısa sürede istediğim şeyleri yapabilirim.