LegalZoom; adlı üyeden alıntı:
SEÇİMLER 2018-2019 YILINDA YAPILDI.
Aralık 2018 tarihinde sıkı yönetim ilan edildi ve 12 ilde her türlü sınır hareketi kapatıldı. Zelenskyi seçime savaş ortamında değil, ABD tezgahında girdi. 30% oyun sandığa gitmesini engellediler. Ukrayna'da akrabası olan Ruslar, Rusya'da akrabası olan Ukraynalılar engellendi. Doğu bölümünün oyunu komple yok saydılar. Buna rağmen ilk turda alamayınca ikinci turda her türlü çirkinliği yaptılar. Rakibi Proşenko dediğiniz adam Putin seven bir adam değildir. Çikolata satar ama ülkeyi gidip batıya satmaz.
Şimdi sen söyle, KİM GERÇEKLERDE YAŞIYOR? Daha seçimlerden bile haberdar değilsin.
Ne savaşından bahsettiğini bile bilmiyorsun. Odessada iki tane Türk otelinde 2 gece yatan adam, ailesini şehit vermiş adamın memleketini kendisine anlatıyor. Üstüne basa basa, orası benim toprağım diye dediğim halde.
Odessaya gitmiş beyfendi.
Ben Odessada 2 gün kaldım demedim. Otelde kaldım demedim. Seçimlerin savaştan dolayı yapılmadığını söyledim.
Buna rağmen tam tersi çıkarımlar yapmanız çok ilginç.. SputnikNewsin zorlama çıkarımlarla dolu bir haber metnini okuyor gibi hissettim kendimi

)