RMA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ukrayna’da iş yapıyorum ve oturum sahibiyim. Tabii ki yeterince tanıdığım bir ülke. Özellikle eski ismi Hacıbey olan Odessa’nın bendeki yeri ayrıdır.

Son olarak; Savaş durumunda seçim yapılmasını önerecek kadar gerçeklikten uzak olduğunuzu gördüğüm kısımdan sonrasını okuyamadım kusura bakmayın
SEÇİMLER 2018-2019 YILINDA YAPILDI.
Aralık 2018 tarihinde sıkı yönetim ilan edildi ve 12 ilde her türlü sınır hareketi kapatıldı. Zelenskyi seçime savaş ortamında değil, ABD tezgahında girdi. 30% oyun sandığa gitmesini engellediler. Ukrayna'da akrabası olan Ruslar, Rusya'da akrabası olan Ukraynalılar engellendi. Doğu bölümünün oyunu komple yok saydılar. Buna rağmen ilk turda alamayınca ikinci turda her türlü çirkinliği yaptılar. Rakibi Proşenko dediğiniz adam Putin seven bir adam değildir. Çikolata satar ama ülkeyi gidip batıya satmaz.

Şimdi sen söyle, KİM GERÇEKLERDE YAŞIYOR? Daha seçimlerden bile haberdar değilsin.

Ne savaşından bahsettiğini bile bilmiyorsun. Odessada iki tane Türk otelinde 2 gece yatan adam, ailesini şehit vermiş adamın memleketini kendisine anlatıyor. Üstüne basa basa, orası benim toprağım diye dediğim halde.

Odessaya gitmiş beyfendi.