LegalZoom; adlı üyeden alıntı:
Yahu ben Ukrayna kökenliyim, ne saçmalıyorsun? Türk değilim ki ben!
Savaş 2014'te değil, 2. Dünya savaşında başladı. 10 yıllık geçmişe bakıp, coğrafya analizini 14 yaşında çocuk yapar. NATO boşuna kurulmadı. Sovyetler boşuna dağılmadı. Tonla anlaşma boşuna yapılmadı.
Zelensky dediğin adam Ukrayna düşmanıdır. Bir insan seçilir seçilmez Kiev bu saatten sonra kutlama yapmasın neden der? Ukraynalıların kutlama yapması bir adama neden batar?Neden Kievin bağımsızlığı bir insana batar?
Madem seçilebiliyordu, neden sıkı yönetime ihtiyaç duydu? Neden Proşenkoya karşı adil davranmadı? Neden diğer liderlere saldırı düzenledi?
Sen Ukrayna'da insanların komedyen sevdiğini mi sanıyorsun? Kimsenin ipinde değil. Ukrayna daima bir lider baktı. Hiçbir zaman bir lider ADAY DAHİ OLMADI. Ukrayna'da Ukraynayı kalkındıracak bir lideri ABD orada tutmaz.
Ukrayna temelde yapması gereken ana disiplinleri yapmak yerine, terör devleti haline geldi. Başka bir nane yaptıkları yok. Ve bunu da kendileri yapamıyor. Çünkü ellerindeki dronelar askerlerin olduğu bölgenin bile ötesine geçemiyor. Rusya topraklarında göçmenleri bulup, telegram üzerinden para ile ikna etmeye çalışıyorlar. 3-5 dronela tamamen kel alaka bölgelerde sivil binaları vuruyorlar. Bu mu senin UKRAYNA KAZANIYOR diye bağırdığın konu? Neden 32 ülkelik bir toplulukta tek lider bile şu cümleyi kuramıyor, ama sen R10'da bir üye olarak, sanki tüm liderlerden daha çok biliyormuş gibi konuşuyorsun?
Ukraynanın kazandığını söyleyen ne batıda ne doğuda bir kaynak yok. Ukraynanın kaybı çok büyük. Olay birilerinin savaş kazanması kaybetmesi değil. Varsay bugün savaş bitti. Nerede Ukrayna erkekleri? Kim koruyacak vatanı? En son askerine kadar her vatandaşını öldürmeyi seçen bir liderin nesini savunuyorsun? Yarın Ukrayna parça parça paylaştırılacak. Bu mu iyi lider? En büyük parçayı sence kim alacak? Rusya mı?
Rusya, Ukraynanıları yok etmek istese, ilk olarak Sakharovo Immigration Center'ı kapatır ve Ukraynalıların Rusyaya savaştan kaçarak yerleşemesin engel olur. Rusya'nın Ukrayna'dan gelenleri kabul ettiği insanlar içerisinde terör çıkıyor. Rusya buna rağmen geri döndürmüyor. Denetimleri arttırıyor. Sürekli olarak insan ayıklama derdindeler. Bugün Rus ordusunda birçok komutan Ukrayna kökenli.
Ben sana iki kardeş devlet diyorum. Sen bana salata malzemesi atar gibi savaş anlizi atıyorsun.
Bi de yazdığına bak "yalan haberle işim olmaz" diyorsun. Verdiğin konumda Volgograd. Hadi bana o 1000 KM giden Drone'un adını da söyle tam olsun.
Türkiye'de insanların yapacak daha aklı başında işi kalmadı sanırım. İki kardeş ülkenin birbirine sıkması ile şeref duyuyorlar.
Ukraynada iş yapıyorum ve oturum sahibiyim. Tabii ki yeterince tanıdığım bir ülke. Özellikle eski ismi Hacıbey olan Odessanın bendeki yeri ayrıdır.
Son olarak; Savaş durumunda seçim yapılmasını önerecek kadar gerçeklikten uzak olduğunuzu gördüğüm kısımdan sonrasını okuyamadım kusura bakmayın