aslında siyasi çok şey var ama onları yazmadım . en masumlarının listesi aşağıdadır
1) sabah kadın programlarını eğitici öğretici programlar koyardım müge anlıymış esra erolmuş vb alayını kaldırırdım.
2) suç oranını indirme amaçlı özellikle cinayet ve tecavuz gibi bu tarz kişileri hapse atmazdım onun yerine ülkede dağ başı olan bir bölgede aileleriyle kalabilecegi yer yapardım. ne kadar pislik varsa hepsi birbirinin ailesiyle kalsın diye. d0landırıcı ve ailesi d0olandırıcılarla vb gibi. ayrıca bunlara para hiç para vermezdim. evde ve tarlada yapılabilecek işleri verir kendi kendilerini geçindircek gida ve temel ihtiyaçları devlet olarak karşılardım.
3) siyaseti sporun içinden tamamen çekerdim. ayrica ortaligi gerecek açıklama yapanların hepsini toplatırdım taraftarlar ve yorumcular dahil. sağlıklı tartışamıyorsan hiç tartışma daha iyi
4) hayvanlara zarar verenleri barınağa koyardım. mama tası ve su tasıyla beslerdim ömür boyu.
5) trafikte kendini her yolun sahibi gibi sananlar gereksiz korna basanlar ve yaya kaldırımı üstüne araba parkedenlerin ehliyetlerini men edip arabalarını da bağlarım. 2 senelik eğitimden sonra tekrar ehliyet verebilirdim
6) fazla mafyatik dizileri türkiye de sınır getirirdim. (bende birkaçını seviyorum ama bizim topluma yaramıyor maalesef)
7) ahlaksızlığı normalleştiren yayınların tümünü kaldırırdım. (mesela birini dolandırmış rahatça anlatıp canlı yayında gülünen yerler sosyal medya vb)
8) liyakatli toplum yaratırdım herkes emeğinin karşılığını alacagina inan bir toplum olsun isterdim
9) eğitim müfredatini gerçek eğitimcilerle baştan aşağı şekillendirirdim
10) ülkedeki gençlerin yurt dışını rahatça görüp gezebileceği bir fon ayarlamaya çalışırdım