herkese hayırlı işler.
öncelikle belirtmek isterim ki onlarca panel denedim onbinlerce lira harcadım. Refil mevcut diyen refil yapmıyor garanti diyen garanti vermiyor stabil diyen günde 200-300 bile atamıyor.
Herkesin vakti değerlidir. 2 adet twitter hesabım var ve parça parça iki hesabı da önce 20-30k ya sonrasında ise yavaş yavaş 100k ya çıkarmam gerekiyor.
özellikle eski tarihli datası mevcut olup günde en az 700-1k arası STABİL gönderim yapabilecek kişilerle irtibata geçelim.
düşüş olabilir onda hemfikiriz fakat günde 10k gelip ertesi gün 10k giderse benim işim aksar
Yavaş yavaş düşüş kabul edilebilir bir taraftan ilave ederiz bir taraftan düşer en kötü sabit değerlerde tutarız.
yaklaşık 7-8 aydır sabit kullandığım panel vardı o bile artık twitter takipçi satmıyor
eğer istek ve ihtiyaçlarım dahilinde işimizi görebilecek birileri varsa irtibata geçelim.
Otomatik copy paste yorumlarınızı atmazsanız sevinirim burdaki tüm panellere en az 2-3 kez para yatırıp test ettim ve sonuç hep hüsran.
Ayrıca fahiş fiyat verecek olan arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederim zahmet etmesinler