pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

benim uzun video serüvenim bu şekildeydi, yeni video attıkça artmasını bekliyor insan ama düşüşü durduramamıştık sonra uğraşmadım shorts'a ağırlık verdim. tabi bu düşüşte bikaç etken olduğunu düşünüyorum. örneğin atılan video %0 yüklemede kalmıştı, mecbur iptal edip tekrar tekrar denedim. ardından ip resledim vs vs en sonunda atabildim ama o andan sonra dikiş tutmadı kanal düşüşe başladı. o anların ilgisi olabilir. bana shorts daha adil geliyor. seni hemen test ediyor, eğer ürettiğinde kitle duruyorsa daha fazlasına önermeye başlıyor. burada ise ne zaman önermeye başlayacak, izlense de dahasına önerir mi vs meçhul gibi. o yüzden benim gözümde uzun video işi otomasyonla çoklu kanalla yapılmalı. her gün onlarca kanala birer adet atıp geçeceksin hangisi sonuç verirse. bu tür bir projenin teknik altyapısını hazırlıyorum bir yandan bakalım, hayata geçtiğinde (yakın zamanda değil) sonuçlarını aktarırım.
Feedbackiniz için çok teşekkür ederim. Özgün ve aktif içerik oluşturacağım için önermede sorun yaşamazsam izlenmede sorun yaşamam diye düşünüyorum.