OzbeyMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat ucuzmus ama orasi bana 100 veriyor turk telekom türkcell 1000 veriyor aceba 1000 gösterip 100 verme olayi olurmu kafam karıştı şuan

Hayirli olsun hocam sizde yeniymissiniz 😊🙏

Ne sıkıntı var ki hocam. 1 saat konuştum tam ana sağlayıcı firma biziz her yerin alt yapisi bizde ustelik eskiden 100 aliyon şimdi en yüksek hiz 1000 olacak hiç bir sorun yasamazsin istedin zaman bize ulasirsin baya anlatti ikna oldum süperonline aradim bizim alt yapi yok dedi turk Telekom alt yapisini kullanırız +500 fazla fiyat dedi 😅 700 gösteriyor taahhüt ile alt yapı olmadı için 1200 dedi taahhütsuz
Hocam ikna etmek için herşeyi diyorlar internet kopmaları cok yasıyorum arıyorum arıza tespit olusturuyor okadar zaten ben internetsiz kalmısım hani şu şu kaynaklı demiyorlar hep arıza tespit ama nedense 1 saat kesiliyor sonra geri geliyor .. İkincisi kabloluda sorunu yasıyorum wife de yasamıyorum... Türktelekom alt yapısını kullanıyor superonline ama hocam fark şı türk telekomu 1 milyon kişi kullanır süperonline 100 bin kişi çok olan yerde yüklenmelerde çok olur ama az olan yer daha hafiftir.. Yada ben sorun yaşıyorum başkaları çok memnundur en iyisi araştırmak dicemde herkes farklı farklı konuşuyor insanın kafasıda karışıyor bence dal birine gitsin hocam