Arkadaşlar aşırı derecede çok sıkıntılı dönemdeyim yaklaşık 3-4 aydır belki abartısız 50-60 firmayla görüştüm aralarından 2 tanesi dönüş yaptı baya tr'de bilinen büyük firma 2si de ve case yolladılar hepsini güzelce yapıp (ekstra kendimden bir sürü şey katarak)gönderdim fakat 15 gün oldu maalesef geri dönen olmadı uzmanlık alanım app geliştirme, app tasarım ve app marketing bu alanda yaklaşık 8 yıllık deneyimim mevcut flutter konusunda senior seviyedeyim kendi projelerimden pasif gelir kazanıyorum fakat yetmiyor özellikle bu süreçte çok fazla yıprandım ne yaparsam yapayım olmuyor ama sabah kalkıp yeniden başlıyorum bir projem tübitak bigg finalinde 7 kasımda açıklanacak dediler hala daha açıklamadılar belki dedim güzel bir şeyler olur çünkü sonuca göre hem projeye yatırım alacağım hem de şirketimi açacağım fakat ne hikmetse ayın 15i oldu her sene gününde açıklanan şey bir türlü açıklanamıyor böyle tövbe yarrabbim sanki sınanıyor gibiyim

ama Allah büyüktür diyorum her seferinde vardır bu işlerde de bir hayır fakat işte maddi olarak aşırı derece yıprattı bu süreç o yüzden varsa iş olarak her türlü işe açığım böyle bir içimi dökmek istedim