Selam olsun,

İşi hakkıyla yani iş olarak yaparsanız başarı oranı yüksek bir iştir.
Genelde insanlar buna vakit ayırdıkları 1 2 saat ve tek başına girdiğinden hoş sonuçlar almıyor.

Birçok haber sitesinde köşe yazısı yazdım size tavsiyem sabit yazarlarınız olsun.
Bunun etkisi ve sürdürülebilir bir başarı için katkısı çoktur.
Yazarların ne kadar önemli olduğunu ya da bilinen ve google da ilk sırada çıkan haber sitelerinin neden yazar kadrosu olduğunu bir düşünmek lazım.
Herkesin yaptığı hataya düşüp google üzerinden trafiğe yönelirseniz pek başarı şansınız olmayabilir zira tüm gazeteler ve internet gazeteleri bu alanda ciddi yatırımlar yapıyor.
Google üzerinden trafik elbette olmalı ancak gelen insanları sitede tutacak işinde iyi bir editör ve yazarlar lazımdır.

Örneğin bir habere bir şekilde baktınız ve işiniz bitti çıkıp asıl takip ettiğiniz haber sitesine dönersiniz.
Bu böyledir.
Bunu değiştirmek yani insanların başka yerlerde haber okusa bile sizin sitenize girip okumasını hedeflerseniz biraz yavaş ilerlersiniz ama kalıcı olma ihtimaliniz çok daha fazla olur bence.

Tarafsız olmak normalde kıymetlidir ama günümüzde tersi oluyor.
Benim gözlemlediğim google üzerinden binlerce haber sitesiyle rekabet pek anlamlı değil.
Farklı yöntem, tarz ve uzun vadeli düşünmek daha iyi olabilir.

Ben kendi tecrübelerim ölçüsünde yazdım aklıma gelenleri.