Kullandığım bir çok metot var.
Kullandığım bir metotta geçen hafta pazartesi yani 3 Kasımda bir güncelleme geldi. Hesapların bir kısmını toplu kapattılar. 1 gün sonra gene açmaya izin mi verdiler diyeyim artık ne derseniz. Açılmaya devam etti. Daha sonra bu hafta salı günü 11 Kasımda yeni bir güncelleme geldi. Bu seferde bu 1 haftalık sürede açılan hesapların bir kısmını kapattılar ve şuanda hesap açabiliyorsun ama açılan hesaplar gmail de sms e düşmüyor. Tıpkı ADS de olduğu gibi. Gmail hesabı geliyor ekrana açtım sanıyorsun

"
gmailadi@gmail.com "gibi. uygulama üzerinden giriş yaptığınızda gmail e giriyor sorun yok. Ama tarayıcıdan girmek istediğinizde qr kod yada sms onayı soruyor. Gemini, Tablolar, Dokumanlar vs. gibi bazı uygulamalar açılıyor sorun yok ama gmail e girmek istediğiniz de sms ve qr soruyor.
Farklı bir metot ile açımlara devam etmekteyim sorun yok. Ama tamda emin olamıyorum 3-5 gün sonra ona da engel gelir mi şuan test etmekteyim. Ama yukarıda belirttiğim olay %90 herkesin başına geldi.
Yaklaşık 1 aydır gece gündüz uğraşıyorum. İlerleyen günlerde testlerimi bitirdikten sonra 1 aylık süreçte yaşadığım sıkıntıları, tecrübeleri konu olarak paylaşacağım
Mesela kimisi diyor Google girdiğiniz cihazın MAC adresinden tanıyor.❌ Hayır ! Şöyle özetliyeyim;
MAC adresi yerel ağ seviyesindedir (Layer 2)
MAC adresi sadece şu cihazlar tarafından görülür:- Sizin bilgisayarınız veya cihazınız.
- Modeminiz / Routerınız,
- Aynı yerel ağdaki cihazlar.
İnternet üzerindeki web siteleri MAC adresine erişemez,
çünkü MAC adresi ağa çıkarken modem tarafından gizlenir ve dışarı yansımaz.
Neyse konuyu daha fazla uzatmayayım

Kısaca şu 1 Aylık süreçte hepimizi çok yordu gmail
Herkese bol kazançlar, iyi forumlar