bimizah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende böyle bir yapı oluşturdum indikatörlerin üzerinde çalışıyorum hocam. botum sinyal gönderiyor şimdilk. işlemlere otomatik giriyor binance üzerinden hem web kullanımı hem telegram bot şeklinde. İndikatöre bağlı sinal üretiyor tabiki ama unutmayınki hiç bir bot size doğru sinyalleri garanti vermez aldığınız sinyalleri inceleyip kendiniz de analiz etmeniz lazım ki işleme sağlıklı girmenizdir. Örnek görsel atayım . hem telegram hem web üzerinde çalışmakta. tabi lisans satın alındığında bu aktif olmakta. Katılın diye yazmıyorum. Bnede bir geliştiriciyim bu konuda size demek istediğim alınan sinyalleri teyitsiz kesinlikle işlem almayın. Trade bilginiz yoksa aldığınız sinyaller sizi batırabilir her sinyal doğru bir kararla gelmeyebliyor. Çok fazla indikatör var bu sinyalleri üretirken çok yönden çalışmak önemli Ufak bir not geçmek istedim.

Bende bir community kurmak için istiyorum, direkt olarak kendim kullanmayacağım. Fazla anlamıyorum cryptodan. Fakat birisi süreci ve algoritmayı anlatsa üst düzey bir şeyler koyabilirim ortaya.