cozucem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20 senedir sektörde olup iş alamıyorsan :1-Ahlakın aşırı bozuk olmalı 2-Aşırı yüksek fiyat veriyorsun 3-Aşırı kötü iş yapıyorsun.
1 doğrudan eledik diğer ikisini gözden geçir ve Mimarlara özellikle yeni ofislere kendini tanıt sürekli hatırlat ( Bunaltmadan tabi )

Eğer lüks segment iş yapacaksan 1 2 işi çok düşük karla yap referans edin
Öncelikle size hak veriyorum. Ama ben kendim 20 senedir bu sektörde değildim hocam, babamdan bana kalan bir iş. 20 yıllık tecrübe yazmış olmam biraz yanlış olabilir ama, bizim ustalar ve ekibimiz en az 20 yıldır bu işi yapıyorlar babam dahil. Ahlak olarak gayet sabırlı ve ahlaklı olduğumuza inanıyoruz. Verdiğimiz fiyat piyasanın altı fakat maalesefki yılda ya 1 yada 2 kişiye teklif verebiliyoruz. Konuda bahsettiğim şey iş alamıyor olmamız evet ama asıl sorunumuz iş bulamamak. Görüşleriniz benim için çok önemli, teşekkür ederim.