Yaş 31 bir kere bile kan vermedim. Hastaneye gitmem, gidersem eğer ölümüme ramak kala giderim. Onu da ben yapmam eşim dostum götürürler. Bugüne kadar hep kendi kendime iyileşmeye çalıştım, haplara (ilaçlara) karşı değilim ama organik şekilde iyileşme sürecini beklerim. Ot veya sağlık besinler tüketmem genellikle et yerim. Çok hasta olduğumu veya grip olursam Ada çayı içerim soğuk su ile duş yaparım. Hayatımı bir şekilde idame ettiriyorum tavsiye değildir ama çok mutluyum.
Hocam git bir test ol. Test olmak için ilaç içirmiyorlar. Mesela b12 eksik çıktı bol bol ciğer yersin. Demir eksik çıktı ıspanak yersin. İlla ilaç kullan diye birşey yok ama hastalıgını öğren. En basiti demir ve b12 eksikliği bunlar bile ileri dönemlerde beyin kimyasını bozuyor bunama, unutkanlık vs yapıyor. Kimse size gidin öğrenip ona göre ilaç kullanın demiyor. Doğal yollarla yiyeceklerle de tedavi olursunuz önemli olan hastalıgı öğrenmek. (Ama yine de ilaç iç abi o ilaçlar hayat kurtarıyor. Bir ilaç on kilo ıspanaga bedel