ardayuce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daire kapıma baktıkça heran yine aynı şeyler olacakmış gibi hissediyorum. Binada bi ses gelse polisler geldi diye kalbim ağzımda atıyor. Buda geçecek ama ruhen yarası çok yemin ederim gram suçum yok.
Hocam, madem yaşananlardan bu kadar etkilendiniz ve psikolojiniz bu kadar yıprandı, her noktada haklı olduğunuz bir davanın üstünü kapatmayı düşünmeniz bana doğru gelmiyor. Kendinize bunu yaşatmak yerine, en doğru yöntem olan yasal süreçle hakkınızı aramanız size bir nebze olsun iyi gelecektir.

Ayrıca şu gerçek de var ki: Karşımızdaki kişi polis dahi olsa, eğer görevini haksız yere kullanmışsa, bence hak ettiği cezayı almalıdır. Hepimiz vatanını, milletini seven insanlarız. Çoğumuz polis kimliği taşımıyor olabilir ama farklı alanlarda mesleklerimizi icra ediyoruz. Bu yüzden karşındaki kişi polis diye sessiz kalmak bana mantıklı gelmiyor.

Eğer sana maddi ve manevi bir zarar vermemiş olsalardı, belki bu konu ruhen bir şekilde bastırılabilirdi. Ancak mevcut durumda yaşananları görmezden gelmek doğru değil.