Bir ara bakiye ve politika sorunundan dolayı ads hesaplarımın hepsini askıya almıştı. Eski bakiye olan hesaplara erişemediğim için sorunu bir türlü çözemedim haliyle, sonrasında farklı hesaplar açtıkça onları da kapattı bu seferde sistem atlatmadan yakaladı. Bende işi inada bindirdim bir sürü mail ve hesap açtım. Domain, hosting değiştirdim. O yakaladı ben açtım

Sonrasında en son açtığım hesapta kapanınca tüm hesaplara aynı anda itiraz çaktım. Ayrıca doğrulama yaptım. İlginç bir şekilde bütün hesapları aktif etti. İtirazı yaparken tabi birkaç seçeneği toplu hesaba uygun reklamveren niteliğiyle doldurdum. Ajans mantığı.. Şu an 1 yıldır fazla kullanıyorum, birçok politika ihlali yüzünden sınırlı reklam yayınlamasına rağmen hesapları kapatmadı. Hatta o dönem aldığım tek kullanımlık hesapları bile patlatmıştı. Herhalde bilmeden metot ürettim
Not: Bu arada hesapların çoğunda reklam istatistikleri web site verileriyle uyuşmadığı için harcama itirazıyla parayı geri almıştım. O halde bile reklamlar dönüyor halen..