Selamlar hocam. Daha önce bir konuna daha yorum yapmıştım. Bu altyapı da aynı şekilde başarılı olmuş, hoşuma gitti. Sana birkaç naçizane tavsiyem olacak.
Tutan parçaları mix haline getirerek eski yeni karışımı da yapıp sunabilirsin. Tiktok tarafında mixlerin tutma ihtimalleri çok yüksek. Kitle elde etmen açısından tamamen bu strateji.
Capcut şablon editlerine sarmanı veya ufak bütçelerle şablon üreten lyric sayfaları ile iş birliği vs. yapmanı öneririm. Ses kütüphanesine ne kadar fazla ses çektirebilirsen o kadar iyi olur.
Sad storytelling, melanko üzerinden gidiyorsun genellikle Agoni diye bir arkadaşım var tam onun kafasında altyapılar yapıyorsun başkasıyla çalışma yapmıyorsa onunla da çalışmanı tavsiye ederim.
Yapay zeka tarafı da zaten gelişti ve gelişmeye devam ediyor. Bu tarafta da AI sanatçılar ortaya çıkacak bu nedenle bu alanlarda da deneme yapıp faydalanmanı tavsiye ederim. Söz, beste konusunda yetenekli misin veya ilgili misin bilmiyorum ama yaptığın altyapılar üzerinde denemeler yapabilirsin. Benzer bpmlerde olan şarkılarla deneyebilirsin mesela.
Yeni yeni konseptler çıkıyor rap sayfalarında görüyorum yapay zekaya 80ler tarzında vs. okuma yaptırıyorlar ve güzel etkileşim alıyorlar. Bu tarz fırsatlar varken kaçırma derim kitleni daha hızlı büyütürsün.
Böyle ufak ufak bağlantılar kurarak stratejik ilerlersen önünün açık olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. Pişirmeye devam, başarılar dilerim.