Merhaba arkadaşlar,
daha önce whatsapp üzerinden ya da pm üzerinden iletişime geçen arkadaşlara söylemiştim, rutin yıl sonu güncellemesi, bu geçmiş yıllardan gözlemlediğimiz kadarıyla şubata kadar devam edecek.
yeni bir yöntem bulundu. şuan yaklaşık 8 gündür mailler aktif. test edilen mail sayısı 500 ün üzerinde. bu mailleri 10-15 gün daha test etmeye devam edeceğim.
sonrasında sizler ile bu yeni yöntem için iş birliği yapmak üzere iletişime geçeceğim. method satışı ya da paylaşımından bahsetmiyorum. bunu yasaklanmadan önce satışını yaptık ve bitirdik. zaten şuan yasak. şimdilik gizlilik esasından dolayı çok detaylı bir bilgi veremiyorum. ancak herkesin ihtiyacını karşılayacak şekilde çözüm getirme üzerine çalışıyorum.

bu konuyu neden açtım ? ;
günlük kesintisiz +100 adetten fazla alım yapabilecek arkadaşların benimle iletişime geçmesini istiyorum.
şimdilik düşündüğüm fiyat adet 22 tl. bu duruma göre +- yönde oynayabilir. çalışmalar bittiğinde daha net fiyat verebileceğim ancak 3 aşağı 5 yukarı fiyat bu bantta olacak. lütfen bunu bilerek iletişime geçin. şimdilik ilk iletişime geçen 5 kişiye öncelik verilecek, test sonrası ilk onlarla iletişime geçeceğim.