Bende almıştım bu scripti ilk çıktığında. Ama sonrasında güncelleme gelmedi, mobile yollayacağım dedi uygulamada olmadı sanırım.
r10 da yerli geliştiricilerden aldığım son script oldu.
Selamlar, yaşadığınız deneyim için üzgünüm.
Rabbit kişisel hayatımda çok şanssız bir yerde çıktı. Çıkışı üstüne 2 kere ev değişimi, ailevi hayatımdaki diğer problemler ve askerliğim ile de çok büyük bir iletişimsizlik doğdu. Hali hazırda 1 Kasım öncesi mesaj geçmişine de erişemediğimi eklemeliyim.
Mobil uygulama sürekli, güncelleme şartı olduğu için güncellemeyle birlikte gelmek üzere tasarlandı. Ancak bu hususta güncelleme gelemediği için adımlar yarıda kaldı.
Rabbit şu an büyük bir güncelleme almak üzere.
Güncelleme içeriğinin
ana başlıkları (bir çok ufak hotfix, düzenleme, genişletme var ancak bunlar ana başlıklar)
1) Rabbit Builder, temanın header dahil olmak üzere tamamı ve diğer bütün bileşenler drag & drop hizalanabilir olacaklar dilenen layout tipinde. Öğeler yine eskisi gibi birer WordPress widget'ı olarak kalacaklar.
2) 2 yeni header tasarımı.
3) Rabbit Coin başından beri konuşulan bir şeydi ancak bu sefer eklendi. Rabbit Coin ile; içerik üreticileri istedikleri içeriklerine coin bariyeri koyabilecekler ve bakiyelerinde coin biriktirebilecekler bu şekilde. Coinlerin gerçek para karşılığı, sistem sahibi tarafından % komisyonu belirlenerek çekilebilecek ya da hiçbir para çekimi olmadan; bu coin sadece site için diğer öğeler için kullanılabilecek. Sadece içerik bariyeri değil; aynı zamanda "gift" mantığı da eklendi. Yani beğenilen bir içeriğe bir kişi Reddit-gibi özel coin karşılığı reaksiyona benzeyen tepkiler verebilecek. Bu da kişinin yine bakiyesine eklenecek.
Elbette bir online ödeme sistemi de entegre edildi bu bağlamda. Bunlar için tıklayabilirsiniz.
4) LMS (Learning management system) sistemi. Rabbit'e advanced düzeyde olmasa da, temiz ve anlaşılabilir bir LMS sistemi entegre ediyorum. Sistem yine Rabbit'e özel. Harici LMS eklentileri kullanmak istedim ancak Rabbit'in performansını etkiliyorlar. Bu şekilde insanlar topluluklarında kurs ve eğitimi dengeleyebilecekler.
5) Kullanıcılarım medium.org gibi; blog yazıları yazabilmelerini sağlayan ek bir modül eklendi.
6) Mobilde sol ve sağ menüyü kayıp ediyorduk. Bu da bir yerde verimi düşürebiliyordu. Pull & slide menü sistemi eklendi. Sağ ve sol menü artık mobilde de efektif şekilde kullanılabiliyor.
ve niceleri gibi geniş bir güncelleme gelecek.
Rabbit son güncellenmesini yaklaşık 4-5 ay önce aldı. Bu güncelleme askerliğim öncesi bir genel hot-fix'idi.
Rabbit'in güncellenmemesi konusunda şikayetçi olan insanlar haklılar.
Ancak, Rabbit'in halihazırda hiçbir "hata, bug, conflict" güncellemesine ihtiyacı yoktur.
Bu bağlamda Rabbit kullanıcıları yeni özelliklerin eklenmediği için bana elbette eleştiride bulunabilirler. Bu hususta bir şey diyemem.
Rabbit hala yeni özellik güncellemesi almamış olsa da; rakiplerinden üstün bir teknolojidir.
https://rabbit.pw/why.php
Herkese iyi günler dilerim.