ASP ve PHP için mükemmel bir sunucu ile sizinleyiz, sunucumuza Windows XP, İhlas UNIX, Laynıks, Ubuntu 14, Pardus, Windows 7, Windows Server 2008, Windows 10 kurulabilmektedir.
Logosu ne yazık ki şeytan olduğu içn FreeBSD kuramıyoruz.

Yeni web hosting ve VDS hizmetlerimizde vardır
cPanelde neymiş öyle ihtiyacınız yok onlara Microsoft Internet Information Services size yeterde artar bile makinada hesap açıp size rdp atarız yönetin sitenizi başkalarının dosyalarına dokunmayın ama
yeni müşteriler için gerçeğe yakın a kalite plesk mevcuttur
Çoq inAt eTtiNiz cPanel 2012'den bir sürümünü kurarız kurarızda biz de bilmiyoruz nasıl kullanılıyor bu
Sunucu: ANtiQa HPE maqinE,
Ram: 4GB DDR2
Tüm web hosting paketlerimiz bu altyapıüzerine yükselmektedir.

RAM yükseltilebilir maksimum 1.5GB DDR2 yaparız
Kontrol paneli valla orjinal WHMCS değil yapacak bir şey yok bütçe yoktu WHMCS nereden bulduk sormayınız lütfen bir yerden bulduk işte

Diğer sunucularımız:

Silicon Graphics O2
İnşaatçılara, mimarlara yöneliktir render alabilirsiniz
90'lardan bir şey var şu an masamın altında duruyor nasıl çalıştırılır bilmem
İşlemcisi bi garip bunun

IBM Power 7
Nereden elimize geçti bilmiyorum valla arkadaşınmış milyon dolarlıkmış öyle öyle garip bir server
Playstation işlemcisi varmış bunda diyorlar
SAP hana mı bilmem ne mi her neyse çalıştıracak arkadaşlar biz arada komisyoncu alarak bizim üzerimizden kiralayabilirler.

Hepsinde yüksek hızlı internet erişimi ve bant genişliği vardır.
Datacenter yok bu sebepten ötürü ofise yIğDıq makinaları TT'den aldığımız iş ADSL paketinden hosting hizmeti veriyoruz.

IP Adresi: 1 Adet
DDOS Koruması: TT Blackhole
Router: US Robotics
Hat yedekliliği: Hatlarımız yedekli değildir
Aynı portu kullanmak isteyecek arkadaşlar bizimle iletişime geçsin

Kantır hizmetide mevcuttur.Contr strike atmak isteyen arkadaşlara kampanyalı fiyatımız sadece 580TL

Smarthostuda yanında hediyedir mail gönderebilsesiniz diye, ama biri baya spam göndermiş şimdi mailler gitmiyormuş bir şey birşey anlamıyorum ben siz çözersiniz