İos'a geçmenizi öneririm
Hocam bende android kullanıyodum hep. Şuanda iphone 14 var. Memnunum hoşuma gitti sadece tek sıkıntı şarjı hızlı bitiyor.
bende senin gibiydim samsung a51 kullandım uzun yıllar boyunca bataryasında problem yaşamaya başlayınca araştırma işine girdim. Sonra bir arkadaşım telefon al sat ticareti yapıyordu ondan rica ettim elinde ki iPhone modellerinden bir tanesini bana verir misin 3-5 gün kullanayım diye sağolsun verdi. 3 gün kullandım dördüncü günde gittim iPhone 14 aldım 2 sene kadar kullandım şuan 16 pro kullanıyorum android yaşadığım hiç bir sıkıntıyı iOS da yaşamadım.
aslında telefon satın alırken ihtiyaçlarımıza bakmak gerekli. eğer sosyal medyadan para kazanmıyorsanız veyahut teknoloji ile ilgilenmiyorsanız çok da gerekli değil ama ben teknoloji ile ilgileniyorum veya sosyal medya dan para kazanıyorum diyorsanız kesinlikle iPhone almalısınız.
başta alışması zor geliyor ama sonra alıştıktan sonra yıllarca ne çekmişim ben androidde ya bu telefon donuyormuş resmen kasmalar varmış diyorsunuz
not : iPhone 14 aldıktan sonra
Apple Watch 10
MacBook Air m4
aldım gram pişman değilim
not 2 : iPhone şarjı çabuk bitiyor doğrudur fakat hızlı doluyor tercih sizin.
Bir kişi hala bu soruyu soruyorsa. Kesin android kullanıcısıdır.
Şarj sorunu dışında IOS hocam
Şirket telefonum samsung oda hep son modeller şahsi telefonlarım yıllardır iPhone. İphone 4 ile başladım şuan 13 kullanıyorum. İphone 13 samsung daha sonra çıkan model olmasına rağmen iphone çok daha iyi, stabil sorunsuz. Bazı uygulamalarda sorunlar yaşıyorum iphoneda o yok. En basiti bir uygulama yapın biri googleplay biri appstore için olsun yayın aşamasında bile titizliği o stabilizasyon taleplerini görüyorsunuz. İphone gerçekten hakeden bir telefon
Cevaplara genel olarak baktığımda benim de iPhone geçiş zamanım gelmiş sanırım