CengizYurek; adlı üyeden alıntı:
Anlamak istemiyorlar. Özel çocuğu olanları vebalı gibi görmekten hiç çekinmiyorlar. Aralarına kabul etmiyorlar. Hitler Almanyası zihniyetiyle engelliyse ölsün, 4 duvar içinde kalsın yaşamasın istiyorlar.
Gerçi kendi annem babam bile %96 engelli kızıma vebalı gibi davrandılar hep 8.5 sene boyunca. Allah böyle davrananların yanına bırakmasın.
Bize göre diğer çocuklardan farklılığı olan normal bir çocuk. O yüzden adı ÖZEL ÇOCUK. Onların çocuğu ağladığında normal ama bizim ki ağlarsa hasta çocuk. Onların ki gülerse normal ama bizim ki gülerse "Ay yazık ne de güzel çocukmuş". Onların ki oyun oynar yere düşer aman yavrum dikkat ama bizim ki oynarsa düşerse "Ailesi sahip çıksın göndermesin hiçbir yere"
Nefret ediyorum bu s***m dünyanızdan.
Benim otizmli kızım şu basın açıklamasını yapanların hepsinden daha beceriklidir

Çoğu zaman yaptıklarıyla normal olan abisini dumur eder.. Hayatım boyunca kızımı kimsenin ötekileştirmesine izin vermeyeceğim! Çocuklarımızı ezdirmeyeceğiz
serterefendi; adlı üyeden alıntı:
Selam olsun,
Bu açıklamaya tamamen katılıyorum ve destekliyorum.
Otizimli çiçek çocukların bu insanlıktan uzak zihniyetten kurtarılması ve aynı havayı soluması engellenmeli.
İnsanın kalbi nasıl bu kadar kararabilir?
Şiddeti haklı çıkartacak nedenler bulup tasvip etmediğimiz diye kılıfını da yapan bu küçük insanları hayatımın hiçbir döneminde sevmedim, saygı duymadım.
Otizimli o çocuklar ah bile etmez ama ben hepsi adına ahları bu tip insanların üzerinde olsun yazacağım.
Kızım Asya ve tüm otizmli çocuklar adına teşekkür ederim hocam.. Allah(cc) razı olsun 🤲