pevincom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bir web sitesi yaptırmak istiyoruz ancak bazı şartlarımız var.

Daha önce bu işi birine vermiştik, ancak 2 hafta geçmesine rağmen herhangi bir ilerleme olmadı ve süreci yeniden başlatmak zorunda kaldık.

Bu nedenle, çalışacağımız kişilerin İstanbul’da ikamet etmesi veya İstanbul’da bir ofisinin olması bizim için önemli. Çünkü projeyi detaylı konuşmak için yüz yüze, 15-20 dakikalık bir görüşme yapmak istiyoruz.
Gerekirse biz de sizin yanınıza gelebiliriz. Amacımız sadece projeyi netleştirip güvenilir bir şekilde ilerlemek.

Kiminle iş yaptıysak "ya internetim gitti, başka eve taşındım" vaktimiz çöpe gitti.
Uzun vadeli birini arıyoruz siteyi yaptın geçtin değil yani, bir sürü site var elimizde adam akıllı yazılımcı bulamıyoruz koca sitede.

Yapılacak site "VIP araç havalimanı transfer" sitesi olacak.

Fiyatı burada konuşabiliriz. Eğer uygun olursa, fiziksel olarak görüşmek için yanınıza geliriz ve detayları netleştiririz.
Böylece iki tarafın da zamanı boşa gitmemiş olur.

Yapacağımız sitede, busiteden temayı alıp üzerinde bazı değişiklikler yapacağız. Bu bizim için yeterli olur.

Admin paneli kısmında ise mevcut sitemizin admin panel scriptlerini ve verilerini paylaşabiliriz sizinle. Bu sayede proje çok daha hızlı tamamlanabilir.

Maksat scriptleri, temaları çekelim toplama bir siteyi çok hızlı tamamlayalım.
aradığınız kişi benim pm ilettim