Milletçe birbirimize düşmanız. Evet, başlık biraz radikal olabilir; ama şöyle düşünün: ülkede deprem oluyor, kendi vatandaşımız bizi soymaya geliyor. Diğer yandan sokak röportajlarını dikkatli şekilde inceliyorum; insanlar Ben bu vatan için neden savaşayım? Zaten kiramı bile ödeyemiyorum. diyor.
Şimdi bunun planlanmış bir düşmanlık olduğunu düşünüyorum. Enflasyonun bilerek oluşturulması gibi etkenler ülkeyi ağır şekilde birbirimize düşürdü. Bunun da şundan dolayı olduğunu düşünüyorum: İtrail savaşına zemin hazırlamak yani savaş başladığında birbirimize olan düşmanlığımız kenetlenmemizin önüne geçecek; böylece daha kolay bir lokma haline geleceğiz.
Sayın Erbakan hocanın dediği böl, parçala, yönet Yahudi oyunu bizde farklı şekilde ilerliyor: milletçe kutuplaşarak bölünüyoruz; anayasa değiştiğinde parçalanacağız ve en sonunda üçüncü aşamaya geçilecektir.
Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi, 80 darbesinden kalma bir anayasa olduğu iddia ediliyor.
Ancak zaten üç kez referandum yapılarak anayasanın üçte ikisi baştan yazıldı; bu nedenle bu iddia gerçeği tam olarak ifade etmiyor. Yine de bunun bizim sonumuzu getirecek bir anayasa olacağını düşünüyorum. Seçimler büyük ihtimalle kontrolün İçişleri Bakanlığına devredilmesi halinde, artık sandıktan gerçekten ne çıkacağını bilemeyeceğiz.
Belki de 2023te bir kısmının iddia ettiği gibi, son seçim gerçekten doğruydu
Kim bilir?