Palria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Annemin kansızlık sorunu var aile hekimi böyle deyince bir devlet hastanesi dahiliye bölümünden Doçent Doktor bir kadından randevu aldım
bu randevu için 2 hafta beklemem gerekiyordu başka bir title'dan,uzmandan vs randevu alsaydım o hafta alabiliyordum.
neyse 2 hafta bekledik ve gittik bir baktım genç bir çocuk bu Doçent doktor kadının yerine muhayene ediyor.
neyse bir şey demedim, bu bize 4 tane kan serumu uygun olur dedi 2 tane kan serumu yazdı, bunu bu hafta vurdurun haftaya gelin 2 tane daha yazalım dedi.
pahalı bir ilaç ve özelde vurdurmak zorunda kaldık neyse.. 2 hafta sonra o hastanede başka bir doktordan ilacı yazsın diye randevu aldıp gittik,
kadın doktor dedi ki bunu hangi asistan yazdı 4 tane çok bunların ara ara vurulması lazım, bunların ciddi yan etkisi var falan dedi.. 2 hafta bekleyin gidin kan ölçtürün dedi.

Şaka gibi resmen hem 2 hafta geç randevu alıyorum başka bir doktorla görüşmek için
hem asistan işini bilmeden yan etkisi olan ilacı kafasına göre yazıyor.
bundan sonra hangi doktora randevu alırsam ona muhayene olacağım gerekirse kavga ederim.
siz de asistan doktorlardan uzak durun,kaçın..
Eğitim araştırmadır o.
Maalesef eğer doçent, prof gibi dallardan birinde muayene olmayı istiyorsanız "Öğretim Görevlisi muayenesi" seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Hali hazırda kendisine muayene olmak bir hayli zordur. Genelde doktorun adıyla açılan diğer polikliniklere hocanın asistanları bakar. Muayene, poliklinik, hasta profili deneyimi kazanırlar. Böylelikle yeni uzman doktorlar meslek hayatında tecrübeyle işe başlarlar. Başınıza gelen için üzüldüm. Bir daha yaşamamanızı temenni ediyorum.