Osmanlihitafi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ev sana ait değilse bu ev kira eşyalarda ev sahibinin diye beyan edebilirsin, bu durumu ev sahibinle samimiysen ona anlatırsın onlarda hiçbir eşyayı alamazlar.
Yok hocam, ev sahibine kalsa şimdi kovar. Dört senedir muhatap değildik, yeni tanıştık kendisiyle. Pek iyi bir tanışma da olmadı. Her yerden imtihan oluyorum da mücadeleye devam.

cozucem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek olan eşya ve Ortak kullanıma ait birden fazla eşya haciz edilmez Eve gelme ihtimalleri çok düşük nerede ise hiç bir şey alamıyorlar. Devlet/özel fark etmez

Ödeme sözü veren herhangi bir evrak imzalama ve Mal beyanı olayına çok dikkat et
Bir tane geldi hocam, kapıdan döndüler dediğiniz gibi. Kağıt imzalattılar o da ziyaret edildiğine ve meskenin doğru kişiye ait olduğuna dair. İki hukuk bürosu daha eşya haczi için talimat göndermiş ama sahada çalıştığım için bir yanım da bizimkilerde.

Mal beyanı evrakım sabit, sadece adliye/dosya numarası ve taraf bilgilerini güncelliyorum. Çünkü pozitif yönde değişen bir gelir detayım yok. KVKK yapan iki hukuk bürosu var onları henüz şikayet etmedim. En kısa zamanda da niyetim suç duyurusunda bulunmak.