websmart adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demek ki üsluptan 2 hafta, küfürden 1 hafta veriliyor. Üslubunu bozmadan küfür edersen 1 hafta ile yırtıyosun anlaşıldığı kadarıyla.. yada moderatörlerden tanıdık olmasıyla alakalı bir durum..
Kafadan sallayanlar ve özellikle iftira atanlar çok daha uzun süre ceza alıyor. Bunu hep yazıyorum fakat anlayabilmek için biraz at gözlüğünü çıkarmak gerekiyor. Tanıdığını, arkadaşını, dostunu, akrabasını kollayan ya da koruyan yönetici ya da Moderator kim olursa olsun üstü kapalı yazmıyorum şeffaf şekilde yazıyorum karaktersiz, onursuz, haysiyetsizdir. İftira atanlarda en az onlar kadardır. Ben kendi öz kuzenime davetiye gönderip “herkes gibi kendin kayıt ol” diyen şikayet olduğu zaman bana Whatsapp’dan ulaştığında “report et sıradan bakarlar” diyen bir adamım.

R10’daki uzaklaştırma sistemi kişilerin daha önce yaptıklarına göre katlanarak ilerleyebilen bir sistem. ilk defa argo kullanan ile sürekli kullanan kişi aynı cezayı alamaz. Her Moderator küfür ve hakaretin dozuna göre az/çok ceza verir fakat kimse farklı kasten işlem yapamaz. Yapan olduğu an tüm yönetimi zan altında bırakacağı için zaten üyeliğini bizzat kendim siler geçerim.

@Clipton; yukarıdaki kişinin yazdığı işlemi inceleyin eğer cezası x kişide az y kişisinde çok ise hepsini eşit olarak cezalandırmaya çalışın ve Moderatorlere bu konuda bilgi iletin. Hep konuştuğumuz gibi aynı suçunu tekrar eden kişilere daha ağır cezalar verilsin.