Merhaba,
PVP Silkroad'da phbot ile 4-5 karakter çalıştırma isteğinizi anlıyoruz. Bu tür bot kullanımları, clientless modda çalışsa bile, Windows işletim sistemini ve stabil CPU/RAM kaynaklarını gerektirir.
İhtiyacınıza uygun, fiyat/performans açısından en dengeli ve bot kullanıcılarının sıklıkla tercih ettiği Windows VDS paketimizi öneriyoruz.

Phbot ve 4-5 Karakter İçin Önerilen Paket
Bu paket, hem Windows işletim sisteminin yükünü hem de 4-5 adet phbot istemcisinin stabil çalışmasını karşılayacaktır:
  • Paket Adı: Eco Standart+
  • İşlemci (vCPU): 4
  • Bellek (RAM): 8 GB
  • Disk Alanı (NVMe SSD): 60 GB
  • Aylık Fiyat: 272,50 TRY

Önemli Bilgiler (Ekran Kartı Hakkında)
  1. Ekran Kartı: VDS hizmetlerinde fiziksel ve adanmış ekran kartı (GPU) bulunmamaktadır. Sunucularımızda sanal bir VGA desteği mevcuttur. Phbot'un clientless (istemcisiz) modda çalışması, ekran kartına olan ihtiyacı tamamen ortadan kaldırır. Bu nedenle, kasmadan ve stabil bir şekilde botlarınızı çalıştırabilirsiniz.
  2. İşletim Sistemi: Talep ettiğiniz Windows işletim sistemi (Windows Server sürümleri) kurulumu yapılabilmektedir.
  3. Hız: NVMe SSD diskler sayesinde Windows ve bot yazılımlarınız hızlıca açılır.
Kampanya Bilgisi: Şu anda Eco Standart+ paketimizde risksiz denemeniz için ilk ay ücretsiz kullanım imkanı sunulmaktadır.

Hızlı bir şekilde kurulumunuzu yapmak ve botlarınızla oyuna başlamak için WhatsApp üzerinden iletişime geçmenizi rica ediyoruz:
WhatsApp Hattımız: https://wa.me/905417616077