oda muamma

Bolt.new ile tarif ettim birşeyler yaptı . Onu indirdim gpt yönlendirmesi ile kurdum supabase bağlantılarını yaptım . Sonra değiştirmek , güncellemek , özellik eklemek istediğim yerleri ekledim .
Sorun tam olarak şu : Bayi ekranında yeni sipariş oluştururken Perde siparişi üzerine bir sistem bu . Secilen perde tülünün fiyatları var örneğin 170 tl . Hesaplama ise En ölcüsü * seçilen pile yani onuda 3 olarak alalım kafa karışmasın + 0.30 katlama payı . Yani 3 metre En girildiğinde sistem otomatik 3*3+0.30 olarak 9.30 mt buluyor ve Secilen tülün birim fiyatıyla bunu carpıyor . 9.30 * 170 tl : Buda 1.581 tl yapıyor. Yeni sipariş sayfasında aslında bu tutar doğru hesaplanıyor , akabinde siparişlerim kısmında yine detaylı şekilde 1581 tl olan sipariş ücreti doğru halde görünüyor. Fakat cari kart olan bakiyem sayfasında yapay zekanın kodladıgı mantık üzerine son siparişler adı altında bir veri cekiyor ( olusturulan siparişin adı ve siparişin tutarı olması gerekirken ) oluşturulan sipariş adı verisi doğru cekilirken fiyat bölümünde hesaplanan sipariş ücreti yerine secilen tülün birim fiyatı cekiliyor . Yani yukarıdaki örnek üzerinden 1581 yerine tülün metre fiyatı olan 170 tl yi cekiyor. Haliylede Bakiyem kısmına 170 TL ekliyor ama bayinin olması gereken bakiyesinin 1581 tl artması gerekiyor . Umarım anlatabilmişimdir hocam
Şimdi anladım. Tahminime göre hesaplama bahsettiğiniz sayfalarda anlık olarak yapılıyor, değişkene bağlanmamış. Aslında bu şekilde tarif ettiğinizde düzeltebiliyor olması lazım.
VS Code kullanıyorsanız Gemini Code Assist ile dener misiniz? Ancak bu kadar karışık anlatmayın.
Sipariş ekranında kişinin sipariş hesaplaması şöyle: En ölçücü * pile payı + 0.30 katlama payı gibi bahsettiğiniz hesaplamayı kısaca tarif edin. Bu hesaplamanın sadece bu sayfada çalıştığını, aynı hesaplama sonucu ile bakiye ekranına düşmesi gerektiğini söyleyin bakalım.
Lütfen yedek alın yaptırmadan önce.