eeozkok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebriğiniz için teşekkür ederim hocam . Aslında üstüne gidiyorum başaracağıma inancım da tam . Zaten amacım profosyonel birşey değil , evet ticari bir iş fikrim için geliştiriyorum ama iş fikri başarılı olursa ihtiyaç durumunda profosyonel olarak kodlatacağım ama ilk etapta denemek adına yaklaşık 10 bayide işimi görse yeterli olacak birşey cıkarmaya calısıyorum .

Tam 4 günden fazlamı alan yer burası . Sipariş oluşturuyor. Oluştururken verdiğim formül üzerinden hesaplama yapıyor. Aynı hesaplanan tutarı siparişlerim kısmında da veriyor . Yapay zekayla bilale anlatır gibi anlatmama rağmen elimden gelen herşeyi denememe rağmen son bakiyem - cari kart sayfasında mevcut son siparişler kısmında gidiyor tülün birim fiyatını çekiyor . Mevcut bakiye kısmındada son siparişlere cektiği rakamları topluyor . Kod bilgim olmadığı için bunu cözemiyorum claude , gpt 2 side bu olayı cözemedi sıkıştım kaldım aslında
Ne yapması gerektiğini ben anlamadım açıkçası, böyle tarif ettiyseniz karıştırıyor olabilir.
Nereden yazdırıyorsunuz, Agent mode kullanmıyorsunuz sanırım?