Merhaba hocam yarından tezi yok doktoruna gitmeni tavsiye ediyorum.
5 gün önce kanal tedavisi oldum 1. gün ağrı yok, 2. gün hafif ağrı vardı sabahı akşamına arttı ve 3. gün inanılmaz derece acıya çıktı kliniğe mesaj attım sabah geliyorum diye valla acıdan doktorlardan önce oraya gittim lokal anestezi falan sıktı dıştan doktor gelene kadar nafile zaten ben gece boyunca benzer solüsyondan defalarca sıktım fayda etmedi.
Sonra doktor geldi uyuşturdular hemen açtılar kanalı, kanalın içine birşey sokuyorlar ya onları çıkarırken rahatlama geldi ardından kan geldi kokusunu hissettim muhtelemen senin de ağrın dikey yönlü baskı olunca acıyor, kanalı açtır pansuman yaptır sonra bana dua et.
Ben 10 gün sonra tekrar gideceğim zirkonyum kaplama olacak ekstra tedavi sürecindeyim yapılan işlem sonrası hiç ağrım kalmadı şimdi çok rahatım
Yani ilaç önerisi yapmam benimim işim değil ama öneri vereyim antrenmanda parmağımı çatlatmıştım o zaman DEX FORTE vermişti doktor onu attım o da çok rahatlatıyor.
çok teşekkür ederim hocam benimde ağrım nerdeyse dün kesilmişti aksama doğru yine şiddetlenmeye basladı yarın doktora gitmek en iyi fikir sağolun 😊