EfeTG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mysql farklı bir frontend ile işlenebilir basit bir arayüz olacak hocam
---Tiger2 Muhasebe Programının Basitleştirilmişini telefona yaptırmak istiyoruz---
Mesela basit örnek veriyorum

Müşteri seçiniz kısmı olacak oradan AAA GIDA yı seçtim
sonra aşagıda ürün ekleyiniz ürünü ekleyip adetini ekleyeceğim tahsilat verirse tahsilatını sonrasında ben bunu işleyeceğim ve bu veriler ortak bir mysql e gidicek. Sonrasında bir müşterinin aktif olarak ekstresi nedir ona bakacağım . Sonra muhasebe bu verilere Tiger2 programından işlenmiş şekilde ulaşabilecek mümkünmüdür bu ?

söylediklerim temel olanlar daha geliştirilebilir şuda var mesela programa giriş yaparken o arabaya özel kullanıcı adı şifre olacak o giriş yapınca o arabanın satışı olarak işlenecek(tigerde cari işlerken arabaların satışını ayırmak için her bir arabanın fişi işlenirken o arabanın kodu da ekleniyor cariye) sattığı şeyleri.
Evet gayet mümkün postgres olsa çok daha kolay olurdu ama mysql ile başlanmışsa yani bahsettiğiniz işletme verileri mysqldeyse öyle devam edilir. Flutter ya da React mobill appe (yani frontende) Nodejs backend ile mysql entegrasyonu yapılacak. Bahsettiğiniz tiger2 programının API'si varsa işlenen veriler otomatik olarak json veya xml olarak oraya aktarılacak. Mimariyi söyledim benim böyle bir hizmetim yok hocam ama bahsettiğim şekilde anlatırsanız birçok teklif alabilirsiniz hatta low-code bile yapılabilir bu proje.