ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eeeee yanlış anlayanlardan çok doğru anlayanlar var onu nasıl yapacağız? umarım bu konuyu bir moderatör arkadaş görüp konunun düzenlenmemiş halini paylaşır da o zaman ne olup bittiğini görürüz.
sen bir konu açacağın zaman niyetini chatgptye yaz, sana düzgün türkçeyle metni hazırlasın versin.
doğru anlayanlar, aşağıya alıntıladığım senin 2 yorumundan sonra başlıyor. yani laf salatasını bırak! türkçeyi düzgün kullan

Karanlık temaya alışamadım hocam ya belki de uzun süredir e-book okuyucu kullandığım için olabilir.

@SEOKOZ; @By_ReFLeX;

Arkadaşlar sanırım fark etmeden yanlış anladınız aksi ise daha vahim çünkü okumadan ezbere cevap verdiğinizi düşüneceğim ben bu durumdan rahatsız değilim aksine çok beğendim ve bugünden sonra da tema seçeneklerine isteğe bağlı seçilebilecek temanın bu şeklinin seçilip kullanılabilmesi için bir seçenek olmasının güzel olabileceğini söyledim. Yani bana cevap verdiğiniz gibi bu durumdan rahatsızım değiştirin demedim
Hocam bir üst mesaja bakın lütfen ben aksine isteğe bağlı olarak isteyen kullanıcı hep bu şekilde kullanabilsin diyorum.

Aslında benim söylediğim şey daha farklıydı.

Ben sevdim bunu kalıı hale getirmek mümkün olsa keşke dedim ama herkes yanlış anladı

Bende çok beğendim hocam bunu demiştim aslında ama ilginçtir bir çok kişi yanlış anladı