Mardin'de yaşıyorum nerede reklam panosu olarak kaçak ürün yazılmış adres söyle şimdi gidip forumdaki arkadaşlara paylaşayım.
Hocam kimse düşmanlık yapmadı. Eleştirdiğimiz her şeye lanet etseydik hayatta hiçbir şey kalmazdı. Ben gördüğüm bir şey üzerine şaşkınlığımı dile getirdim. Çünkü daha önce böyle bir şey görmemiştim.
Madem söylediğimden emin olmak istediniz. Meydanda Mardin yazısının karşısındaki Büfe lerde yer alan meydana dönük standların resmini burada yayınlarsanız kimsenin aklında soru işareti kalmaz. Büfe önünde meydana dönük bir şekilde elektronik sigara ve kaçak sigaraların olduğu afişleri kastediyorum. Benimde sevmediğim bir şey var. Olan bir şeyi olmamış kabul etmek veya olmayan bir şeyi var kabul etmek. Bir kızı sevdiğinizde kusursuz biri diyorsanız sevginizden sorun vardır. Kusurlarıyla seversiniz. Mardin'e kimse bu ülkeye ait değil demedi. Mardin berbat sakın gitmeyinde demedi. Ancak izin verinde meydanda kaçak ürün satılmasına şaşıralım yahu. Bu kadar mı kanıksadınız yasa dışı faaliyetleri.
Siz her yerde görmüş olabilirsiniz ben ömrümde ilk defa gördüm ve inanılmaz şaşırdım. Hani konu bu kadar basitken gereksiz uzadı. Her yerde var diyenler demek benim çevrem gerçekten temiz bir çevre kusura bakmayın. Bunda da kötü niyet aramayın.