Mardin'de oturuyorum, Mardin'de yaşıyorum nerede reklam panosu olarak kaçak ürün yazılmış adres söyle şimdi gidip forumdaki arkadaşlara paylaşayım. Kaçak eşyaların satılmasının sebebi sınır kapısı olup sınırdan gelen eşyalardan kaynaklıdır, tüm sınır şehirlerinde bu var insanların geçim kaynağı bu şekilde ilerliyor. Son 6 senedir de kaçak elektrik kullanımı Mardin'de yok denecek kadar az. Çünkü TEDAŞ ile TEİAŞ ortaklığı ile tüm altyapılar Mardin'de değiştirildi ve kaçak sayısı %90 azaldı. Mardin çok güzel bir memleket, fakat yorumlar da görüyorum ki doğu ve güneydoğu düşmanları çok Şehrimize gelip görün bi çayımızı için ondan sonra yorum yapın. Mardin dışarıdan duyduğunuz gibi bir memleket değil ve hatta tüm doğu ve güneydoğu değil. Ön yargılarınızı kendinize saklayın gelmeden görmeden yaptığınız yorumlarınız size kalsın. Gelip gördükten sonra yorum yapın derim.
Bizim buraların misafirperverliği, sıcakkanlılığı emin olun çoğu yerde yok.

Kanunsuz yönetiliyor demiş buradaki trafik çevirmeleri cezalar çoğu şehirde yok. Her adımda çevirme trafik polis jandarma asker biz birlikte çok mutluyuz. Kurallara uyulduğu sürece polislerimiz askerlerimiz jandarmalarımız görevini sonuna kadar yapıyor. Suç oranının az olduğu, 6-7 farklı milletin aynı yerde yaşadığı birbirini benimsediği bir şehirdir Mardin. Müslüman, Ermeni, Arap, Kürt, Türk, Yahudi, Süryani, Hristiyan ve bilmediğim daha çok dine ve ırka sahip milletler burada yaşıyor.