Merhaba herkese. Mavi tikli Instagram hesabım var. Instagram hesabımdan takiplesmedigimiz birine mesaj gönderince mesaj istenmeyen isteklere düşüyor ve mesajı açtığında kabul et butonuna tıkladıktan sonra beklenmeyen bir hata oluştu daha sonra tekrar dene diyor. Bunu. En az 5 6 hesapta denedim. Hepsinde aynı sonuç. Yani hesabım üzerinden biriyle mesajlaşma yapamıyorum. Bunu müşteri temsilcisine aktardım. 4 defa gittim. İlk 3 ünde çözüme ulaşması için öneriler verildi. Sonuç bir işe yaramadı. Akabinde son gittiğimde ise sorunun benden olmadığını karşı taraftan olduğunu söyledi. Bunun mümkün olmadığını bir çok hesapta denedigimi başka hesaplarla aynı kişilere mesaj. Attığım zaman mesajı kabul edebildiğini söylememe rağmen ısrarla sorunun karşı taraftan olduğunu söylüyor. Bir daha da aynı konu üzerinden destek sistemine bağlanmamami söylüyor. Şaşırdım açıkçası. Tekrar bağlanmak istediğim de sınır koymuşlar artık desteğe bile bağlanamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba, intagram dilini ingilizce yapıp yabancı temsilcilere bağlanın. Türk temsilciler pek bir şey yapmıyorlar, ancak yabancılar yapamasa bile uzman ekibe iletiyor davaya uzman ekip inceleyip güncelliyorlar.