Selamlar. Dikkat etmeniz için konu açmak istedim.

Önce belirteyim. 16 17 model Clio alınacak, ölü fiyatta aramıyoruz, ne ise onu arıyoruz. Biniciyiz sonuçta.

Şakam yok bu hafta içinde tam 3 kere, 3 ayrı satıcı, 3 ayrı zamanda yalan yanlış araç satıp dolandırmaya çalıştılar.

- En kralı; Lavuk doktorum diyor, tam o kıvamda davranıyor. Abi d*l*andırıcı çok var sana ruhsatı atamam, plakayı veremem vs. çekiyor ki kontrol etmeyelim çok. En komediside eşşek herif der ki; araç dayımın üstüne, o satış imzası atması için 100K notere(satış olması için), 650K bana eft yapıcan. Dayıma okey vericem, imza atıcak Ben WP profil resmini aratınca gerçek DR hesabına ulaştım. Lavuğu aradım ağzına s*tım, yok abi öle bişi derken pat dedi kapattı.
- Diğeri exper resmi atıyor ancak Photoshopu iyi yapamamış, salak bir de QR kodu gizleyememiş. Gerçeğine ulaştım tabi alakası yok. Boşuna gene zaman kaybı, heves, hayal.
- Bir diğeri plaka sorgusunda başka motor beygir ve paket ismi çıkıyor, olur öyle şeyler abi sigorta sorunu vs.
- Bonus olsun: Son diğer, abi çok temiz, dosta gider diye getirdi içinden geçmiş, utanmadan bir de 200K km araca 750K fiyat ister. Şaşırdık artık. Yani gerçeği söylese gene görmek isteriz, bineriz deneriz. Ama yalancılık ağza sakız olmuş.

Cidden bu ülke çok komik oldu. Zaten komikti, standup yapmaya başlamış artık.

Aman dikkat.

- Exper raporu her zaman isteyin, QR dan gerçek exper raporu ile kıyaslayın.
- Pahalı demeyin Plaka sorgusu yapın, kıyas yapın.
- Telefondan her şeye inanmayın, her zaman şüpheci olmakta fayda var.
- En önemlisi alırken kesin exper yaptırın.
- En en en önemlisi dost, tanıdık ya da aracı birilerinin aracını bulup çoğu stepi atlamak.

Sevgiler.