Konuyu okudum, bölge insanı olarak her bir dediğine açıklama yapacaktım.
Sonra baktım ki konuyu açan white35
Hiç bir açıklama yapma gereksinimi içimde kalmadı.
İlgili arkadaşa dünyanın en geçerli hükümlerini kanunlarını gerçeklerini anlat.
Masumane gözüken bir dille alter egoya oynayan üslubunu ortaya koyup üste çıkmaya çalışacaktır.
Hakkını teslim etmek gerekiyor kendisi tam bir laf üstadıdır.
Kaçak ürün satışını sorgular ama neden insanlar kaçak satışa yöneliyor diye sorgulamaz. Bu batısı da doğusu içinde geçerli.
İzmir'de yaşadığını söylüyor. İzmir piyasasına o kadar uzak ki başka yerde bir şey görünce şaşırıyor.
İzmir'deki dönen tüm ali cengiz oyunlarını görse içinden biz bitmişiz der ama dışarı yine bir gram falso vermez.
O yüzden açıklama yapmaya çalışan arkadaşlara tavsiyem hiç uğraşmayın.
Madem beni sevmiyorsun girip konuma yazma hocam. Hem sevmiyorum diyorsun. Hem dibimde ayrılmıyorsun. Sen konu açarken il il detaylı rapor mu hazırlıyorsun? Ben meydanda kaçak ürün reklamlarını ve insanların rahat rahat bu ürünlerin satışını görünce şaşırdım. Konu bu kadar. Ayrıca 40 yıllık tanıdığım gibi beni inanılmaz tanıyormuşsun gibi yazmışsın. İşte ego budur. Fikrin dahi olmayan biri hakkında kesin tanılar koyup kendini yüceltmeye çalışman. Mesela ben seni tanımam etmem. Konuya girip saldırgan ifadelerini görünce farkettim.
Bir diğer konu forumda 80 tane multi hesabın banlanmış ne yaptığın belli değil. Bir tanede davetiye gönderip yedek hesap yapmışsın bu da banlanırsa diye. Sen kimseye akıl verme zaten.